ALF International

Warmtegordijnen

Optimaal scheiden van binnen- en buitenklimaat

Warmtegordijnen(luchtgordijnen) zijn uitermate geschikt voor plaatsing boven een geopende deur. Bij winkels, restaurants en kantoren waar gasten welkom zijn.

Waarom Warmtegordijnen?

Koude luchtstromen zijn onaangenaam voor bezoekers en werknemers. Deze zorgen ervoor dat klanten niet graag in de ruimte verblijven. Warmtegordijnen voorkomen deze tocht en verbetert het binnenklimaat aanzienlijk.

Bovendien worden vervuilende elementen buitengehouden en blijft het ideale binnenklimaat gehandhaafd.

warmtegordijn
Wartegordijnen zorgen voor een onzichtbare deur. Op een effectieve wijze worden temperaturen van de binnen- en buitenlucht gescheiden gehouden bij een open deur.

warmtegordijn

Voordelen:
01
Comfort: bij alle weersomstandigheden, ook bij een geopende deur. Warmtegordijnen garanderen een aangenaam binnenklimaat voor klanten en personeel.
02
Opendeurbeleid: winkeliers kunnen hun deuren op een energiezuinige manier open houden. Voor klanten geeft een vrije toegang een laagdrempelig gevoel.
03
Energiebesparing: warmtegordijnen dragen bij tot een stabiel binnenklimaat. Hierdoor bespaart men het hele jaar door op energie.
04
Bescherming: warmtegordijnen dragen bij aan een schonere binnenomgeving door stof, nare luchtjes, insekten en andere vervuiling buiten te houden.
05
Eenvoudige installatie: warmtegordijnen zijn makkelijk te plaatsen en te onderhouden. Een eenvoudige en kostenbesparende oplossing voor een comfortabel binnenklimaat.